
Gastronomia
A l’espai gastronòmic de la Fira es podrà tastar la cuina local, elaborada amb producte local.
En un format de mostra firal, es podran adquirir tiquets per consumir una àmplia varietat de plats i pintxos.
La Pl. de l’Església es converteix en una terrassa gastronòmica i festiva, on passar-hi una bona estona amb amics i en família.
Horaris
dissabte 07/03/20, de 12.00 a 16.00 i de 19.00-23.30
diumenge 08/03/20, de 12.00 a 16.00
- Entrepà Botifarra: 4€
- Platet restauració: 4€
- Tapa restauració: 2€
- Vi, Cervesa o Refresc: 2€
- Vi Prèmium: 3€
- Ampolla de vi: 7€
- Ampolla de vi premium: 10€
- Aigua: 1€
- Esmorzar de forquilla 8 de març: 6€
Relació de restauradors participants
- Marisqueria arrosseria LUÀNIK
- Bar Frankfurt MOLINA
- CA LA PENTA
- Restaurant CA LA NONNA
- Restaurant CAL BOTER
- Hotel BLANCAFORT SPA TERMAL
- SANTA ÀGATA casa de menjars
No facis cues amb el sistema CASH LESS
En aquesta edició de la mostra gastronòmica, el BUTI TAST, podràs disposar d’un braçalet amb el que podràs pagar tots els teus plats i consumicions.
Per carregar-lo de saldo, podràs fer-ho als punts de venda de la fira, i també online a la pàgina web.
Els diners que et sobrin se’t retornaran en posterioritat a la fira. Et deixem una infografia explicativa a continuació:

Carrega aquí el teu braçalet per consumir tastos i begudes
Espectacles dissabte 7 de març

12.30 h – CANELA N’DRAMA

20.00 h – SABANA

14.00 H – Diana Moreno DJ by LolaVan DJ Set

22.00 Rock the night
Espectacles diumenge 8 de març

12.00 h – Femme List Vermouth By LolaVan DJ Set.
Col·laboradors especials BUTITAST



