loader image

La 10a Fira de la Botifarra comptarà amb Maria Nicolau com a Botifadrina 2022

La cuinera i activista gastronòmica participarà en una sessió de debat entorn als orígens de la cuina catalana, la tradicional matança del porc i la botifarra de la Garriga.

 

Els dies 2 i 3 d’abril, la plaça de l’Església s’omplirà de gastronomia local entorn al producte emblemàtic de la Garriga: la botifarra. Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d’activitats, demostracions, tallers i degustacions.

El sector cansalader de la Garriga i Gremicarn oferiran diverses activitats per a donar a conèixer la botifarra de la mà de la restauració del municipi, que elaboraran plats amb maridatge durant tot el cap de setmana.

els infants, hi ha programats tallers d’art, espai de contes i un concurs de dibuix, que tindran lloc a diversos espais de la Fira.
També comptarem amb música en directe, animació itinerant, cercavila de gegants i capgrossos i tallers de botifarres, hamburgueses i formatges que ambientaran l’espai de degustació de la plaça de l’Església.

L’esdeveniment compta amb la complicitat i implicació d’entitats i col·lectius del municipi com els Gegants de la Garriga, l’Associació Corpus, La Clau-Centre d’Expressió Musical, l’Associació Agrària la Garriga, Ràdio Silenci, cansaladeries, Projecte Mexcla’t, la Coral l’Aliança i el Centre Excursionista Garriguenc entre altres.

Maria Nicolau, la Botifadrina 2022
Enguany, a més, la Fira comptarà amb una Botifadrina molt especial: la cuinera i activista gastronòmica Maria Nicolau. La garriguenca, xef del restaurant El Ferrer del Tall de Vilanova de Sau, participarà en un debat sobre la cuina catalana tradicional, la matança del porc i la botifarra, acompanyada de professionals de la cansaladeria i altres persones relacionades amb el producte estrella de la Garriga.

Fira de la Botifarra - La Garriga