
A la sala d’exposicions Andreu Dameson de la plaça de Can Dachs trobaràs la ButiAula.
En aquest espai podràs aprendre sobre gastronomia i tastar els productes locals que trobaràs a la fira.
Dissabte i diumenge hi ha programades: xerrades sobre productes locals, degustacions d’embotits tradicionals, maridatges amb cerveses i formatges o vins de la D. O. Alella.
Només hi haurà 30 places per sessió en estricte ordre d’arribada, no t’ho perdis!
Dissabte 04 de març

MARIDATGE D’EMBOTITS DE MUNTANYA D’EMBOTITS GORI I CERVESES DE GIRONA EXCEL·LENT
Pep Nogué
D’11 h a 11.45 h

TAST DE CERVESES ARTESANES I FORMATGES DE PASTOR
Comic Beer i formatges locals
De 12.30h a 13.30h

TAST D’EMBOTITS TRADICIONALS DE LA GARRIGA
Josep Dolcet - Gremi de la carn
De 17.30h a 18.30h

1r PREMI NACIONAL DE BOTIFARRA CATALANA. RECONEIXEMENT A LA YOLANDA PRESSEGUER
Yolanda Presseguer - La Perla
De 19 h a 20 h
Diumenge 05 de març

MARIDATGE DE CERVESES ARTESANES AMB EMBOTITS DE LA GARRIGA
Comic Beer i cansaladeries locals
De 12 h a 12.50h

TAST - APERITIU AMB VINS DE LA D.O. ALELLA
Laura Fortuny - Sommelier
De 13 h a 13.50h

MARIDATGE DE CERVESES ARTESANES AMB EMBOTITS DE LA GARRIGA
Comic Beer i cansaladeries locals
De 12 h a 12.50h

TAST - APERITIU AMB VINS DE LA D.O. ALELLA
Laura Fortuny - Sommelier
De 13 h a 13.50h
ButiAula
Sala d’Exposicions Andreu Dameson | Plaça Can Dachs
ButiTast
En aquest apartat podràs estar sempre al dia de totes les activitats del ButiTast.
ButiKids
En aquest apartat podràs estar sempre al dia de totes les activitats del ButiKids.