

A la sala d’exposicions Andreu Dameson de la plaça de Can Dachs trobaràs la ButiAula.
En aquest espai podràs aprendre sobre gastronomia i tastar els productes locals que trobaràs a la fira.
Dissabte i diumenge hi ha programades: xerrades sobre productes locals, degustacions d’embotits tradicionals, maridatges amb cerveses i formatges o vins de la D. O. Alella.
Només hi haurà 30 places per sessió en estricte ordre d’arribada, no t’ho perdis!
Dissabte 15 de març

TAST D'OLIS DEL VALLÈS
A càrrec de Jaume Nualart, Associació de productors i elaboradors d’oli d’oliva del Vallès
D’11.30 a 12.30 h

TAST DE VINS DE PROXIMITAT
A càrrec de Laura Fortuny Riera, sommelier
De 13 a 14 h

MARIDATGE DE CERVESES ARTESANES I FORMATGES
A càrrec de Fernando Gallardo Comic Beer i productes de les formatgeries de la fira
De 17 a 18 h

EMBOTITS ARTESANS DE CATALUNYA, DE LA GARRIGA A LA CERDANYA II
A càrrec de Josep Dolcet, del Gremi de la Carn, i Yolanda Presseguer, cansaladera de la Garriga
De 18.30 a 19.30 h
Diumenge 16 de març

EL PA QUE ENS ARRELA: SALUT, TRADICIÓ I PROXIMITAT
A càrrec de Núria Morera, El Fornet del Fai
D’11.30 a 12.30 h

UN VIATGE PEL MÓN DE LES MELMELADES
A càrrec de Santi Catot, de Perfum de fruits
De 13 a 14 h
ButiAula
Sala d’Exposicions Andreu Dameson | Plaça Can Dachs
ButiTast
En aquest apartat podràs estar sempre al dia de totes les activitats del ButiTast.
ButiKids
En aquest apartat podràs estar sempre al dia de totes les activitats del ButiKids.