loader image

Nova edició de la Fira de la Botifarra: 2 i 3 d’abril 2022

Fira de la Botifarra

La Garriga es prepara per a acollir una nova edició de la Fira de la Botifarra els dies 2 i 3 d’abril. L’Ajuntament de la Garriga està treballant intensament per a oferir de nou aquesta cita gastronòmica anual que suma ja 10 edicions.

El primer cap de setmana d’abril, la Botifarra de la Garriga tornarà a sortir al carrer per donar a conèixer la Marca Col·lectiva i enfortir el teixit social i comercial del municipi, amb la desena edició de la Fira de la Botifarra.

D’aquesta manera, la Regidoria de Promoció Econòmica vol reprendre la inèrcia de les darreres edicions, per tal que tant habitants de la Garriga com visitants gaudeixin d’un cap de setmana festiu, ple d’activitats de divulgació gastronòmica que posen en valor la botifarra del municipi, a la vegada que ofereix un espai de dinamització social.

El període de restriccions patit en els darrers mesos ha servit també per a enfortir els canals d’informació al voltant de l’esdeveniment i complementar la web www.firadelabotifarra.cat amb unes noves xarxes socials creades específicament per a promocionar la Fira i la Marca Col·lectiva en el seu conjunt.

InstagramTwitterFacebookYouTube

Aquesta desena edició comptarà de nou amb un espai gastronòmic de degustació que integrarà activitats, música i espectacles. Torna també l’espai de fira-mercat amb productors catalans i mostres de formatges i de productes de la terra. A més, hi haurà tallers i activitats infantils. Tot plegat, per tal d’oferir un espai variat que permeti al visitant passejar, tastar, comprar i participar.

Fira de la Botifarra - La Garriga